Resultaten voor boot huren groningen

boot huren groningen
Boot huren Groningen.
Boot huren Groningen. U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals: de Ooster, Wester en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg.
Boot huren groningen.
Boot huren groningen. Bekijk Groningen eens per boot en zie een heel andere kant van de stad! Er gaat niets boven Groningen. Een rondje om het centrum van Groningen duurt ongeveer een uur. Vaar in drie kwartier naar het Paterswoldsemeer!
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u. akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het meer informatie.
Boot huren in Groningen? Jachthaven Reitdiephaven.
Een ontzettend leuke manier om dagtochten te maken door de stad en ommeland. Groningen is eens verkozen tot fietsstad van Nederland. Met vele mooie fietsroutes kunt u Groningen ideaal ontdekken op de fiets. Bekijk onze brochure NL. Unsere Brosch├╝re D.
Boot verhuur Groningen bootverhuur.nl.
Bij Allround Watersport Meerwijck en bootverhuur Zuidlaardermeer bent u op het juiste adres voor een huur boot in de provincie Groningen! Huninga's' Watersport Midwolda. Midwolda, Groningen Kano's.' Als er niet teveel wind staat kunt u het Oldambtmeer ook op een andere sportieve manier verkennen: per kano. Huningas verhuurt twee typen: een. Huninga's' Watersport Midwolda. Midwolda, Groningen Jachthavens. Watersportbedrijf Huninga's' beheert de jachthaven van Midwolda aan het Oldambtmeer. Deze moderne jachthaven is in het voorjaar van 2007 in gebruik gen. Op bootverhuur.nl vindt u ruim 800 aanbieders op het gebied van bootverhuur. U kunt via deze onafhankelijke website een groot aantal boten huren.
bootverhuurblauwestad.nl Verhuur van motorboten, sloepen, zeilboten en kano's' in de provincie Groningen. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Vaarroute Rondje Blauwestad 35, uur. Vaarroute Rondje Oldambt 7 uur. Verhuur van motorboten, sloepen, zeilboten en kano's' in de provincie Groningen. Kies een boot x25BE. Kies een boot. Motorjacht 4 personen. Motorschouw met 4 slaapplaatsen, binnen en buitenbesturing en boegschroef.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Groningen?
Dinercaf├ę Diep biedt u niet alleen aan wal, maar ook op het water de mogelijkheid te genieten van een goede sfeer, een goed glas en lekker eten. T: 050 589 00 09. Boot huren Groningen. Welkom bij boot huren Groningen!
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Eenpersoons kano huren. Al deze vaartuigen zijn van een degelijke kwaliteit. Daarnaast heb je geen vaarbewijs nodig om ermee te varen en van tevoren krijg je ook nog eens goede instructies van ons. Alles voor een plezierige tijd op het Paterswoldsemeer. En wie weet krijg je straks zo de smaak te pakken dat je straks je eigen boot koopt.

Contacteer ons