Op zoek naar boot huren maastricht?

boot huren maastricht
Bassin Maastricht RENT A BOAT.
De sloepen van Maastrichtsloep liggen in Het Bassin, de historische binnenhaven van Maastricht. De restaurants, winkeltjes en in de zomer ook terrasjes, zorgen voor een gezellige ambiance en dus een goed vertrekpunt voor een vaartocht met familie, vrienden, geliefde of zakelijke relaties.
Tarieven Losse Sloephuur.
Minimale leeftijd voor het huren is 20 jaar of 18 jaar indien in bezit van vaarbewijs. Geldige legitimatie verplicht. Schade aan de sloep onder de waterlijn, als gevolg van afmeren op plaatsen waar het niet is toegestaan, is van verzekering uitgesloten en zal voor het volledige schadebedrag aan de huurder worden doorberekend. Bij het inchecken ontvangt u een duidelijke waterkaart waar u wel en niet mag varen. Kosteloos annuleren bij regen. Klik hier voor onze volledige algemene voorwaarden. Draag gemakkelijke, platte schoenen. Bergschoenen en schoenen met hakken zijn aan boord niet toegestaan, ivm beschadiging van de sloep. Neem bij zonneschijn een goed zonnebrand créme mee met voldoende beschermingsfactor, op het water verbrand je vele malen sneller! Tarieven Losse Sloephuur. Bassinkade 9 Maastricht.
Boot huren in Maastricht, van MaastrichtExcursies.
Boot huren in Maastricht. Reserveer een heerlijke boottocht over de Maas bij Maastricht Excursies: u kunt een eigen boot huren, inclusief bemanning, gids en lekkere hapjes en drankjes. Heeft u speciale wensen voor uw rondvaart? Maastricht Excursies staat voor u klaar!
Boot huren in Maastricht Faciliteiten Big Easy.
Boot huren Maastricht. Wanneer u een boot gaat huren in Maastricht zijn er talloze mogelijkheden. Misschien wilt u een moderne, luxe boot huren, of juist een eenvoudige sloep. Een sloep huren in Maastricht is een ideaal uitstapje met familie, vrienden, uw geliefde of juist zakelijke relaties.
Pleziervaart begint met varen in Maastricht.
Boot varen is voor iedereen. Wilt u graag een keer gaan varen in Maastricht maar heeft u geen schipper of wilt u zelf ook een keer kunnen relaxen? Dan is het bij Maastricht Marina mogelijk een schipper in te huren.
Botentehuur.nl Boek nu online uw boot!
Voor verhuurders Contact. Huur een boot in Limburg. Leiden, Kaag en Braassem. Veluwemeer en Wolderwijd. Beulakker wiede en Giethoorn. 0 boten gevonden. Sorteer op: Willekeurig. Prijs: laag naar hoog. Prijs: hoog naar laag. U ziet nu de boten van. Toon alle boten.
Sloep huren Botentehuur.nl.
35 Personen Sloep/open motorboot. Roelofarendsveen Bob on Board. Wilt u een boot huren in omgeving Leiden en de Kaag met een grote groep? Bob on Board verhuurt boten Lees verder. Vanaf 100, Prijzen en tijden. 8.9 9 Beoordelingen. 22 Personen Sloep/open motorboot.
Boot huren Maastricht. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Boot huren IJsselmeer. Boot huren Friesland. Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Maastricht. Boot huren Maastricht: Miró.

Contacteer ons