Resultaten voor pannenkoekenhuis haarlem

pannenkoekenhuis haarlem
Meneertje Pannekoek, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Haarlem. Vis en zeevruchten restaurants in Haarlem. De beste Hamburgers in Haarlem. De beste Spareribs in Haarlem. De beste Tapas in Haarlem. De beste Oesters in Haarlem. De beste IJs in Haarlem. De beste Kreeft in Haarlem.
Eten Drinken Pannenkoekenparadijs Haarlem.
Onze chefkok bereidt met zijn team meer dan alleen een pannenkoek. U kunt echt culinair genieten van bijvoorbeeld een vers bereide pompoensoep, vegetarisch tot aan vers bereide spare ribs. Een echte aanrader is onze pannenkoek red velvet een ware vitamine explosie. Onze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken, in een zware gietijzeren pan en naar oud Hollands recept.
Pannenkoekenhuis De Duinrand Home.
O ns pannenkoekenhuis is gelegen aan de rand van een prachtige en bosrijke omgeving, namelijk de Amsterdamse waterleidingduinen aan de Zandvoortselaan te Zandvoort. Het restaurant biedt plaats aan 80 gasten en op het terras hebben wij 175 zitplaatsen. Wij beschikken over een loungehoek met gashaard voor 12 personen.
De Konijnenberg.
In ons Hollandse restaurant. U vindt ons in Heemstede tussen Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort en de bollenstreek met de Keukenhof. Leuk idee, combineer uw reservering met onze mooie historische wandeling in het aangelegen Groenendaalse bos of fiets onze fietstocht richting de bollenstreek.
Pannenkoekenparadijs Pannenkoekenparadijs Kidsproof Haarlem.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Een heerlijk restaurant met veel leuke activiteiten voor kinderen, zodat iedereen even kan ontspannen! Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem ligt in het mooie en onlangs gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving.
Peperspannekoekenhuis Het lekkerste pannenkoekenhuis op de hoogste duin!
lunch/diner Haarlem Aan de Waterkant.
AAN DE WATERKANT haarlem is de bundeling van aanbod van 2 naast elkaar gelegen horeca bedrijven met 1 gezamenlijk terras aan de waterkant. Gelegen op het zonnigste stukje historisch Spaarne biedt AAN DE WATERKANT haarlem een gecombineerde dagkaart van 8-18 hrs van Boca World Tapas.
Pannenkoeken Paradijs Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gerrit Jan B. 23 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Prima jaarlijks familieuitje. Ons jaarlijks familie uitje met 8 kleine kinderen en 12 volwassenen dit jaar in het pannenkoekenhuis. De gerechten zagen er goed uit en werden vlot opgediend. Afrekenen kon per gezin.
Welkom bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem Pannenkoekenparadijs Haarlem.
CULINAIR GENIETEN VAN PANNENKOEKEN. EN ANDERE GERECHTEN. Welkom bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem pannenkoek 2018-07-06T2337050000.: Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is helemaal nieuw en geopend vanaf december 2016. Gelegen in het mooie en onlangs gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving.

Contacteer ons