Op zoek naar bootje huren groningen?

bootje huren groningen
Boot huren Groningen.
Boot huren Groningen. U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals: de Ooster, Wester en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg.
Boot huren groningen.
Boot huren groningen. Bekijk Groningen eens per boot en zie een heel andere kant van de stad! Er gaat niets boven Groningen. Een rondje om het centrum van Groningen duurt ongeveer een uur. Vaar in drie kwartier naar het Paterswoldsemeer!
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Boot huren in Groningen? Jachthaven Reitdiephaven.
Een ontzettend leuke manier om dagtochten te maken door de stad en ommeland. Groningen is eens verkozen tot fietsstad van Nederland. Met vele mooie fietsroutes kunt u Groningen ideaal ontdekken op de fiets. Bekijk onze brochure NL. Unsere Brosch├╝re D.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u. akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het meer informatie.
Sloep huren op het Paterswoldsemeer ten zuiden van Groningen.
Je bent hier: Home / Bootje varen op het Paterswoldsemeer / Sloep Paterswoldsemeer. Even heerlijk uitwaaien op het Paterswoldsemeer? Bij ons kunt u een sloep huren om gezellig met familie of vrienden het meer op te gaan. Vaar over het Paterswoldsemeer en ontdek de rust en de prachtige natuur ten zuiden van Groningen.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Groningen?
Dinercaf├ę Diep biedt u niet alleen aan wal, maar ook op het water de mogelijkheid te genieten van een goede sfeer, een goed glas en lekker eten. T: 050 589 00 09. Boot huren Groningen. Welkom bij boot huren Groningen!
fluisterboot huren Marenland.
We hebben een uitgebreide botenvloot waaronden. We hebben diverse routekaarten, alsmede een kanokaart van de provincie Groningen 950 kilometer kanowater. Alles is dus aanwezig om jou een onvergetelijk wateravontuur te bezorgen. Niet gestoord door motorgeluid kunt u kunt genieten van de omgeving en de rust.
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Boten te koop. Bootje huren aan het Paterswoldsemeer? Bekijk de boten van Jachthaven Zuidwesthoek. We herkennen dat. Je bent op pad en gaat even zitten aan het Paterswoldsemeer. Overal zie je mensen die plezier maken op het water in zeilboten, sloepen, motorbootjes of kano's.

Contacteer ons