Op zoek naar grotbiken?

grotbiken
ASP Adventure Grotbiken, grotklautertocht en unieke programma's' in grotten en het heuvelland rond Valkenburg Discover the unknown.
Het Limburgse heuvelland biedt met haar prachtige natuur en rijke historische verleden originele belevingen voor groepen van alle soorten en maten. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdek je de omgeving van Valkenburg per mountainbike, step, scooter of te voet.
Grotbiken in Valkenburg: mountainbiken onder de grond!
Aan een mystieke ondergrondse schuilkapel uit de Franse revolutie en een museum waar u kunt zien hoe men vroeger de mergel won. Wilt u meer weten over grotbiken in Valkenburg, al dan niet in combinatie met een bezoek aan MergelRijk en/of de Feestgrot?
Grotbiken ASP Adventure Grotbiken, grotklautertocht en unieke programma's' in grotten en het heuvelland rond Valkenburg.
Tip: Op zoek naar nog meer diepgang? Grotbiken in de Tijd. Bij Grotbiken maakt u een bijzondere fietstocht van 8 á 10 kilometer door de Sibbergroeve, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Grotbiken is al jaren een begrip in Valkenburg en ver daarbuiten en wordt exclusief aangeboden bij ASP Adventure!
Grotbiken Welkom in de Valkenburgse Grotten grotten van Valkenburg.
Ga mee op deze belevingstocht en ontdek deze unieke wereld voordat het licht weer dooft.Dit programma duurt 15, uur, 27, p.p. Grotbiken Speciaal Volg en Ontdek de Sporen in de Tijd. Er is ook een speciale variant van het grotbike programma mogelijk.
Grotbiken individueel ASP Adventure Grotbiken, grotklautertocht en unieke programma's' in grotten en het heuvelland rond Valkenburg.
Grotbiken in de Tijd. Bij Grotbiken maak je een bijzondere fietstocht van 8 á 10 kilometer door de Sibbergroeve, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Grotbiken is al jaren een begrip in Valkenburg en ver daarbuiten en wordt exclusief aangeboden bij ASP Adventure!
Grotbiken in Maastricht of Valkenburg? De Feestgrot Valkenburg.
Op speciale mountainbikes legt u een prachtig parcours af door het kilometerslange gangenstelsel van de groeve, 45 meter onder de grond in de grotten aan de rand van Valkenburg men zegt wel eens dat het in Maastricht is, maar dit is de enige grot waar je kunt grotbiken!
Grotbiken.
De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids past het tempo aan, aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal van dit programma kan genieten. Anderen keken ook naar.:
Grotbiken in Valkenburg, een leuk dagje uit.
Ga mee op deze belevingstocht en ontdek deze unieke wereld voordat het licht weer dooft. Kenmerken van Grotbiken in Valkenburg. Groep volwassenen, Fietsroutes. Grotbiken in Valkenburg Groep volwassenen Fietsroutes. Klantenbeoordeling Grotbiken in Valkenburg. Geef je beoordeling. Titel is niet ingevuld.
Uniek in heel Europa. Grotbiken!
Het is tegenwoordig helemaal hot, om te biken in een grot! Wij willen jou verrijken, met een keer grotbiken. Jij bent iemand met pit, dus veel plezier met deze rit. Wat geef je iemand die alles al heeft? Een onvergetelijke herinnering natuurlijk!

Contacteer ons