Resultaten voor vlooienmarkt haarlem

vlooienmarkt haarlem
Vrije rommelmarkt-kür in Haarlem Go with the Vlo.
We waren vorig jaar samen op de gigantische vlooienmarkt in Lille en ze is net zon retro liefhebber als ik. Terwijl we praten, lopen we langs een oud portret van een kind. Zonder na te denken wijs ik haar erop dat het een echt olieverfje is, om vervolgens waarom, waaróm? door te lopen. Marlon ruikt een buitenkansje en trapt op de rem. Voor maar vijf euro is hij van haar. De grootste klap volgt een dag later. Het werkje blijkt gemaakt te zijn door Jeanne Brandsma 1902-1992. Deze Nederlandse schilderes creëerde een soort polderversies van de huilende zigeunerportretten die we allemaal wel kennen. Kitsch volgens velen, maar wel kitsch waarvoor op veilingen soms honderden euros worden neergeteld. Marlon is extatisch, ik iets minder. Kennelijk is Marie Cecile niet de enige met een warrig hoofd. De volgende rommelmarkt in de IJsbaan Haarlem IJsbaanlaan 2 vindt plaats op zondag 16 augustus.
Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Kofferbakmarkt Ford Museum. Een al jaren bekende kofferbakmarktgehouden, op een TOP-locatie bij het Ford Museum in Hillegom. Een grote markt met vele uitgeladen kofferbakken met heel veel mooie waarsuper, gezellig aan de grote. Georganiseerd door: Organisatieburo MIKKI. zaterdag 18 augustus Haarlem.
Vlooienmarkten Kalender Home.
Vrijdag 20 Juli 2018. Zaterdag 21 Juli 2018. De Utrechtse Bazaar. Vlooienmarkt en Braderie Schiedam. Antiek en curiosamarkt. Zondag 22 Juli 2018. De Utrechtse Bazaar. Kofferbakverkoop En Vlooienmarkt. Openlucht Vlooien / Kofferbakmarkt Den Haag. Vlooienmarkt en Kofferbakverkoop. Vrije Markt Tiel.
Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Grote en gezellige Vlooienmarkt. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, mooie curiosa, boeken, platen, zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen. Zelf kunt u. Georganiseerd door: DE WIT EVENEMENTEN. zondag 9 december Haarlem. Snuffelmarkt Haarlem Kennemerhal.
Vlooienmarkten Kalender Markt informatie.
Vlooienmarkt 251-500 stands. Zondag 16 oktober 2011 van 0900: tot 1630.: IJsbaanlaan 4 a. 2024AV Haarlem Noord-Holland. buro van Aerle. De grote Kennemerhal wordt stampvol gebruikte spulletjes gestopt. Meer dan 300 kandidaten gaan er die dag een feest van maken en proberen al hun bij elkaar gebrachte gebruikte spullen te verkopen.
Noord-Holland Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Gezellige kramen en kleedjesmarkt op een unieke lokatie. U bent van harte wekom op onze gezellige kramen en kleedjesmarkt op unieke lokatie namelijk de haven van oudeschild op texel elke vrijdag in juli en augustus van 10 tot. Georganiseerd door: Klaas de ridder.
Vlooienmarkt Spaarnehal Haarlem Haarlem.
Zoom in om winkels te bekijken. Vlooienmarkt Spaarnehal Haarlem Haarlem. Vlooienmarkt Spaarnehal Haarlem Haarlem. Deze rommelmarkt heeft al plaats gevonden op 25 februari 2018. Toon alle rommelmarkten in en rondom Haarlem. In de Sporthal van de Spaarnehal vindt een grote rommelmarkt plaats.
Van Aerle vlooienmarkt.
Op zondag 11 maart 2018Van Aerle vlooienmarkt in het Kennemer Sportcenter. Met meer dan 300 kramen is de sporthal gevuld met tweedehands spullen. Openingtijden van 900: tot 1700: uur. Entree: 400, en voor kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding is de toegang gratis. Gratis en ruime parkeergelegenheid voor de deur. Kennemer Sportcenter 10 oktober 2018 t/m 12 december 2018 Kinder tennis lessen. Bel mij terug. Selecteer een dagdeel. in de ochtend. in de middag. in de avond. Vraag of opmerking. Volg ons Accommodaties. 3812 BP Amersfoort. 033 422 51 00. 3800 AD Amersfoort. 2031 EM Haarlem.
Hollandse Markten.:
29 Jul 2018. 29 Jul 2018. 29 Jul 2018. 29 Jul 2018. Beek en Donk NB. vlooienmarkt in voo. 29 Jul 2018. De Brink Rommelmark. 29 Jul 2018. Oudenbosch, Halderberge NB. Powered by Google. Kies een gemeente. Aa en Hunze.

Contacteer ons