Resultaten voor zwarte schaap groningen

zwarte schaap groningen
Eten bij t Zwarte Schaap voor maar 1950!
Ook bierliefhebbers kunnen bij restaurant t Zwarte Schaap terecht voor een ruim aanbod aan speciaalbieren van de tap of uit de fles. Het Zwarte Schaap Groningen. Bij Het Laatste Tafeltje vind je verschillende aanbiedingen, zo ook voor Het Zwarte Schaap in Groningen.
Over t Schaap t Zwarte Schaap Groningen.
Over t Zwarte Schaap. dry aged kaart. Eetcafé t Zwarte Schaap. Welkom bij eetcafé t Zwarte Schaap! Een begrip in Groningen. Direct aan de rand van het centrum met een heerlijk zonnig terras en uitzicht op het diep. Een authentiek eetcafé met een eigenzinnige chef.
t Zwarte Schaap, Groningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Universiteitsmuseum Groningen. Hotels in de buurt van Hoofdstation Groningen. Hotels in de buurt van Der Aa-kerk. Hotels in de buurt van Synagoge Groningen. Alle restaurants in Groningen. Restaurants in de buurt van t Zwarte Schaap.
Het Zwarte Schaap in Groningen Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Het Zwarte Schaap. Op de plek waar ooit turfschepen sfeerbepalend waren, aan het Schuitendiep in Groningen, is sinds 1999 eetcafé t Zwarte Schaap gevestigd. De uitgebreide menukaart die regelmatig door de Chef-kok wordt vernieuwd, geeft u als gast een ruime keuze uit diverse gerechten.
t Zwarte Schaap Shopping in Groningen.
Op de plek waar ooit turfschepen sfeerbepalend waren, aan het Schuitendiep in Groningen, is sinds 1999 eetcafé t Zwarte Schaap gevestigd. De uitgebreide menukaart die regelmatig door de Chef-kok wordt vernieuwd, geeft u als gast een ruime keuze uit diverse gerechten.
Eetcafé restaurant Het Zwarte Schaap in Groningen Restaurants.nl.
Het Zwarte Schaap. TEL work 050 3110691. Voor dit restaurant kunt u nu. direct online een reservering maken.: geopend voor diner. menu en prijzen. 2-gangen menu: 19.50. 3-gangen menu: 23.75. 3-gangen à la carte: ca. verwarmd terras airconditioning. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Voor t voormalig klein Poortje 10-11, Groningen.
Eetcafé Het Zwarte Schaap in Groningen Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Eetcafé Het Zwarte Schaap Groningen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Eetcafé Het Zwarte Schaap in Groningen. Gerelateerde bedrijven Eetcafé Het Zwarte Schaap Groningen.
Het Zwarte Schaap in Groningen Eet.nu.
Nadat ik er bij het afrekenen iets van gezegd heb is het alsnog van de rekening gehaald, maar toen hadden wij onze conclusie al getrokken: als we nog eens naar Groningen gaan eten we in ieder geval niet meer bij het Zwarte Schaap!

Contacteer ons