Op zoek naar sloep huren maas?

sloep huren maas
Sloep Huren Limburg Genieten op de Maas zonder vaarervaring.
Het huren van een sloepje bij t Veerhuis kan van 15 april t/m 30 september. Huur ochtend: 9.00 uur t/m 12.00 uur. Huur gehele dag: 9.00 uur t/m 17.00 uur. Huur avond: 18.00 t/m 21.00. Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem. Aan de bar bij cafe-restaurant t Veerhuis kunt u zich melden. Cafe-restaurant t Veerhuis is gevestigd in Wessem pal aan de oever van de Maas. De Polstraat is makkelijk te bereiken en de locatie is goed te herkennen. Het statige pand uit 1904 ligt namelijk pal aan de Maas en heeft een groot terras. Vanaf de A2 richting Maastricht kunt je het zelfs zien liggen. Cafe-restaurant t Veerhuis. Adres: Polstraat 1, 6019 BL in Wessem, NL. Telefoon: 0475-215926 of 06-12437536. We hebben verschillende soorten sloepen. Een gezellig knus sloepje van 570, meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen.
SLOEPVERHUUR De Lithseham, Camping, Jachthaven, Chaletpark.
Deze fantastische sloep brengt u naar die intieme picknickplekjes die er zoveel zijn op de omringende zandgaten langs de Maas. Geniet vanaf het water van het Land van Maas en Waal en laat de weldadige rust over u heen komen. Ook Den Bosch is goed bereikbaar zodat u vanaf de diverse grachten kunt speuren naar dat gezellige terrasje in deze bruizende Bourgondische stad. De zomer: Hét moment om lekker een sloepje te huren voor een onvergetelijke dag op het water.
Boot huren aan de Maasplassen? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Wanneer je hier een boot huurt kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!
Tarieven Losse Sloephuur.
Minimale leeftijd voor het huren is 20 jaar of 18 jaar indien in bezit van vaarbewijs. Geldige legitimatie verplicht. Schade aan de sloep onder de waterlijn, als gevolg van afmeren op plaatsen waar het niet is toegestaan, is van verzekering uitgesloten en zal voor het volledige schadebedrag aan de huurder worden doorberekend.
Sloepenverhuur Bommelerwaard Sloep huren Varen zonder vaarbewijs.
Boek direct een sloep. In een open sloep genieten van al het moois wat de natuur u te bieden heeft. Varend vanaf onze thuisbasis in Alem 45 km van Nijmegen, 50 km van Eindhoven en 15 km van Den Bosch kunt u ondermeer naar verschillende recreatiegebieden zoals de Zandmeren of de Lithse Ham.
Van Zeelst Sloepverhuur Lekker varen, genieten van de rust en ruimte. Geen vaarbewijs nodig!
Huur een luxe sloep en geniet van de rust en ruimte op het water. Beleef het bij Van Zeelst sloepverhuur. Voor info bel: 06-42323222 of.: Mooi weekend in het vooruitzicht! Website Van Zeelst Sloepverhuur online. Contact locatie gegevens.: Adres: Wellsedijk 29, 5325 XN Well Provincie: Gelderland Telefoon: 06 42323222 Openingstijden: Dagelijks tussen 1000: uur 1800: uur.
Uw bootverhuur en zeilschool aan de Maasplassen in Roermond Limburg. Uniek in het Maasplassengebied!
Boot en sloepverhuur. Onze verhuurvloot bestaat uit jonge, goed onderhouden motor, zeilboten, sloepen en elektrosloepen, die garant staan voor een zorgeloos genieten op de Maasplassen in Limburg. Al onze boten mogen zonder vaarbewijs gevaren worden. Voor het huren van zeilboten is zeilervaring vereist.
Boot huren Brabant bootverhuur.nl.
Watersportbedrijf De Lithse Ham in het Noord-Brabantse Lith is het adres om uw kano's' te huren. Ook kunt u bij ons terecht voor waterfietsen, motorboo. Maaspark De Lithse Ham. Lith, Noord-Brabant Accommodaties. Uitgebreide speel, sport en recreatie mogelijkheden. Grote zonne en ligweide met een mooie recreatieplas. Jachthaven De Lithse Ham. Drimmelen, Noord-Brabant Sloepen. Diepstraten Botenverhuur in Drimmelen verhuurt al meer dan 70 jaar boten in de Biesbosch. Zoekt u een boot van topkwaliteit voor een heerlijk dagje Bi. Zijlmans Watersport Drimmelen. Drimmelen, Noord-Brabant Sloepen. met deze 8 persoons oudhuyzer elektrische fluistersloep kunt u rustig van de natuur genieten, deze sloep is uitgerust met luxe kussens, cabriokap, zon.
Bootverhuur Limburg Roermond Boot huren Wessem Maasplassen Boschmolenplas.
Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen mee te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. De sloepen bieden plaats aan maximaal 6 personen. De sloepen zijn voorzien van een luxe zit-en rugkussensruime, zitbanken, zwemvesten, een buiskap tegen de wind, en een krachtige maar stille motor. Prijzen zijn inclusief brandstof! In directe open verbinding met de Maas vindt u Bootverhuur Boschmolenplas, gelegen in de onmiddellijke omgeving van Roermond en Maasbracht eenvoudig te bereiken via de Maas.

Contacteer ons