Zoeken naar sloep huren groningen

sloep huren groningen
Boot huren Groningen.
Boot huren Groningen. U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals: de Ooster, Wester en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg.
Sloep huren op het Paterswoldsemeer ten zuiden van Groningen.
Bij ons kunt u een sloep huren om gezellig met familie of vrienden het meer op te gaan. Vaar over het Paterswoldsemeer en ontdek de rust en de prachtige natuur ten zuiden van Groningen. Zo dicht bij de stad en toch zon andere wereld!
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Jachthaven Reitdiep Groningen Verhuur sloepen.
Door de grote accu-capaciteit kunt u mooie dagtochten maken door zowel stad als ommeland. Bekijk de prachtige binnenstad van Groningen eens vanuit een andere hoek. Ook vaartochten naar bijvoorbeeld Garnwerd of het Paterswoldsemeer behoren tot de mogelijkheden. Dit is mogelijk vanaf 4 uur varen. Waarom met een elektrische sloep varen.:
Boot huren in Groningen? Jachthaven Reitdiephaven.
Huur een moderne aluminium elektro sloep van Jachthaven Reitdiep. Fluisterstil, milieuvriendelijk en makkelijk te besturen. Een ontzettend leuke manier om dagtochten te maken door de stad en ommeland. Groningen is eens verkozen tot fietsstad van Nederland. Met vele mooie fietsroutes kunt u Groningen ideaal ontdekken op de fiets.
Boot huren groningen.
Boot huren groningen. Bekijk Groningen eens per boot en zie een heel andere kant van de stad! Er gaat niets boven Groningen. Een rondje om het centrum van Groningen duurt ongeveer een uur. Vaar in drie kwartier naar het Paterswoldsemeer!
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Ligplaatsen te huur. Sloep 6 personen. Sloep 12 personen. 4" voor 3" Seizoenskaart. Boten te koop. Bootje huren aan het Paterswoldsemeer? Bekijk de boten van Jachthaven Zuidwesthoek. We herkennen dat. Je bent op pad en gaat even zitten aan het Paterswoldsemeer.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
U kunt kiezen uit een kano, sloep, zeilboot of motorboot. Een kano heeft u al vanaf 5 euro per uur. Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Groningen?
Welkom bij café de Toeter! U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart. T: 050 312 44 99. Bootverhuur Blauwe stad. Welkom bij bootverhuur Blauwe stad! Met onze 6-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen.

Contacteer ons