Zoeken naar sloep huren groningen

sloep huren groningen
Sloep huren op het Paterswoldsemeer ten zuiden van Groningen.
Bij ons kunt u een sloep huren om gezellig met familie of vrienden het meer op te gaan. Vaar over het Paterswoldsemeer en ontdek de rust en de prachtige natuur ten zuiden van Groningen. Zo dicht bij de stad en toch zon andere wereld!
Boot huren Groningen.
Boot huren Groningen. U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals: de Ooster, Wester en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg.
Boot huren in Groningen? Jachthaven Reitdiephaven.
Huur een moderne aluminium elektro sloep van Jachthaven Reitdiep. Fluisterstil, milieuvriendelijk en makkelijk te besturen. Een ontzettend leuke manier om dagtochten te maken door de stad en ommeland. Groningen is eens verkozen tot fietsstad van Nederland. Met vele mooie fietsroutes kunt u Groningen ideaal ontdekken op de fiets.
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Groningen?
Welkom bij café de Toeter! U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart. T: 050 312 44 99. Bootverhuur Blauwe stad. Welkom bij bootverhuur Blauwe stad! Met onze 6-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen.
Sloep 6 personen huren in Groningen. Email. Google. Linkedin. YouTube.
De Rivercruise 20 sloep biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen. Voor het huren van de Rivercruise 20 sloep heeft u geen vaarbewijs nodig. Met onze 6-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
U kunt kiezen uit een kano, sloep, zeilboot of motorboot. Een kano heeft u al vanaf 5 euro per uur. Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u.
Boot huren in Groningen. Email. Google. Linkedin. YouTube.
U kunt bij ons een Sloep, motorboot, zeilboot of kano huren. Voor het huren van een sloep of motorboot heeft u geen vaarbewijs nodig. Wilt u een vaarvakantie in de provincie Groningen houden? Huur dan onze ruime kajuitmotorboot. Motorjacht 4 personen.

Contacteer ons