Op zoek naar sloep huren groningen?

sloep huren groningen
Boot huren in Groningen? Jachthaven Reitdiephaven.
Huur een moderne aluminium elektro sloep van Jachthaven Reitdiep. Fluisterstil, milieuvriendelijk en makkelijk te besturen. Een ontzettend leuke manier om dagtochten te maken door de stad en ommeland. Groningen is eens verkozen tot fietsstad van Nederland. Met vele mooie fietsroutes kunt u Groningen ideaal ontdekken op de fiets.
Boot huren groningen.
Boot huren groningen. Bekijk Groningen eens per boot en zie een heel andere kant van de stad! Er gaat niets boven Groningen. Een rondje om het centrum van Groningen duurt ongeveer een uur. Vaar in drie kwartier naar het Paterswoldsemeer!
Boot huren Groningen.
Boot huren Groningen. U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart, zoals: de Ooster, Wester en Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg.
Bootverhuur, rondvaart, zelf varen, sloep huren in Groningen?
Welkom bij café de Toeter! U kunt bij De Toeter bootjes en sloepjes huren voor een tocht door de grachten van Groningen waarbij u langs de mooiste plekjes van Groningen vaart. T: 050 312 44 99. Bootverhuur Blauwe stad. Welkom bij bootverhuur Blauwe stad! Met onze 6-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen.
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Grachtenboot Groningen Home.
Welkom aan boord bij Grachtenboot Groningen. De perfecte gelegenheid om samen met je vrienden, familie of collegas bedrijfsuitje te ontspannen. Varen door de grachten van Groningen is genieten in zn puurste vorm. Bij ons aan boord hoef je je nergens zorgen over te maken.
Sloep Dinercafé Diep.
De kosten voor het huren van onze sloep zijn 139 euro voor het eerste uur en 65 euro voor elk volgend uur, inclusief de schipper. Als u gaat varen door Groningen, in combinatie met een diner bij Diep, dan zijn er uiteraard speciale prijzen voor de sloephuur.
Sloep huren op het Paterswoldsemeer ten zuiden van Groningen.
Bij ons kunt u een sloep huren om gezellig met familie of vrienden het meer op te gaan. Vaar over het Paterswoldsemeer en ontdek de rust en de prachtige natuur ten zuiden van Groningen. Zo dicht bij de stad en toch zon andere wereld!
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Eenpersoons kano huren. Al deze vaartuigen zijn van een degelijke kwaliteit. Daarnaast heb je geen vaarbewijs nodig om ermee te varen en van tevoren krijg je ook nog eens goede instructies van ons. Alles voor een plezierige tijd op het Paterswoldsemeer.

Contacteer ons