Resultaten voor sloep huren groningen

sloep huren groningen
Bootverhuur Groningen Alles over een boot huren in Groningen.
Niet iedereen beschikt over een boot. Toch zijn er in Groningen diverse mogelijkheden om eens te gaan varen. In de provincie Groningen zijn diverse watersportbedrijven waar je een zeilboot of sloep kunt huren. grote kaart Selecteer een gebied of regio.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
U kunt kiezen uit een kano, sloep, zeilboot of motorboot. Een kano heeft u al vanaf 5 euro per uur. Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u.
Bootverhuur Friesland Bergumermeer.
Hoe kan je beter verkennen dan vanaf het water? Bij ons kunt u al een boot huren vanaf 34, per dag! Vanaf de camping kunt u in vier verschillende richtingen varen. Zo komt u in Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park de Alde Feanen.
Boot huren groningen.
Boot huren groningen. Bekijk Groningen eens per boot en zie een heel andere kant van de stad! Er gaat niets boven Groningen. Een rondje om het centrum van Groningen duurt ongeveer een uur. Vaar in drie kwartier naar het Paterswoldsemeer!
Sloep Huren per provincie.
Drijfveer Bootverhuur verhuurt vele sloepen, allen standaard met een complete vaarinventaris. U kunt gratis gebruik maken van zwemvesten. Drijfveer Bootverhuur BEZOEK DE WEBSITE. Bootverhuur Blauwestad motorsloepen en elektrosloepen te huur. Sloep huren in Groningen Een sloep is een kleine motorboot, meestal zonder kajuit.
Sloep huren in Groningen? Huur nu onze luxe sloep en vaar met max. 25 personen door Groningen!
Sloep Huren Groningen vaart in overleg met U door de diepenring van Groningen of op de omliggende meren. De voormalige reddingsloep is voorzien van koeling en een muziekinstallatie i-pod, usb en biedt door zijn afmeting van 7.34 x 2.34 ruimte aan ca.
Kajuitmotorboot 4 personen huren in Groningen. Email. Google. Linkedin. YouTube.
Sloep 6 personen. Sloep 5 personen. Kajuitmotorboot 4 pers. Open motorboot 4 pers. Eenvoudige motorboot 4 personen. Polyvalk 5 personen. Canadese kano 2-3 personen. Kajak 1 persoon. Picknick arrangement in Groningen. Vrijgezellenfeest in Groningen. Familiedag in Groningen. Vaarroute Rondje Meerland 2 uur. Vaarroute Rondje Blauwestad 35, uur. Vaarroute Rondje Oldambt 7 uur. Kajuitmotorboot 4 personen. Vaarvakantie in Groningen. Voor een heerlijke vaarvakantie in Groningen kunt u onze kajuitmotorboot huren.
Grootste huuraanbod van motor en zeiljachten wereldwijd Tubber.
Voor degenen die van plan zijn deze zomer de kust van Mallorca aan te doen per zeilboot: hieronder. Top 10 Beste Party Eilanden. Hoewel de meeste feesten leuk zijn, moet er echt wat gezegd worden over van die bepaalde feesten; die.
Elektrosloep Rondvaart in Groningen.
Wij hebben een volledige vaarroute door de grachten uitgestippeld, waarop alle bezienswaardigheden in en rondom Groningen uitgebreid en met illustraties staan aangegeven. Het is mogelijk om heerlijk verzorgde lunchpakketjes mee te nemen op de boot voor de nodige gezonde trek, maar je kunt ook voor een ietwat luxere variant kiezen.

Contacteer ons