Resultaten voor doortje vintage

doortje vintage
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Doortje Vintage VVV NL.
Doortje Vintage biedt een uitgebreide selectie van de beste up to date vintage uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 en koopt wereldwijd in. Elk item is met grote zorg persoonlijk geselecteerd op basis van unieke stijl, kwaliteit en authenticiteit.
Hotspot: Doortje Vintage Eindhoven De Groene Meisjes.
Naast dat Doortje Vintage sinds 2006 een goedlopende en onder vintagekenners populaire webshop heeft, is er sinds 2008 ook een prachtige fysieke winkel in Eindhoven. De winkel en de webshop worden gerund door de enthousiaste zussen Angela, Diana en Elisa Jansen.
Doortje Vintage in Eindhoven Webshop en postorder Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Doortje Vintage Eindhoven. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Doortje Vintage in Eindhoven. Gerelateerde bedrijven Doortje Vintage Eindhoven. Dr Cuyperslaan 78.
WestSide Store Doortje Vintage.
En dat vinden Elisa Jansen en haar zussen Angela en Diana vooral in de mode van de jaren 50 tot begin jaren 90. Met heel veel liefde, oog voor kwaliteit en een feilloos gevoel voor stijl, presenteren de drie al jaren hun unieke collectie vintage items in hun webshop Doortje Vintage vernoemd naar grootmoeder Doortje.

Contacteer ons