Op zoek naar zuidam haarlem?

zuidam haarlem
Home.
Zodra je vanaf Zuidam de brug over bent, loop je zo het centrum in. Op de route langs het water kom je naast ijssalons, caf├ęs en eetgelegenheden, ook het Teylers Museum tegen, het oudste museum van Nederland. Even daarvoor kom je langs een van de twintig hofjes van Haarlem, het Teylers Hofje, die van maandag t/m zaterdag overdag open is voor publiek.
Zuidam, Bij Restaurant Zuidam een culinair 3-gangen keuzediner: geniet van heerlijke gerechten op een werkelijk prachtige locatie: bespaar 50% in Haarlem via Social Deal.
Vooraf geniet je van de soep van de dag, gevolgd door een hoofdgerecht vis/vlees of vegetarisch en als afsluiter een heerlijk nagerecht naar keuze. Met een prachtige locatie aan de Scheepmakersdijk in het centrum van Haarlem, gastvrije en sfeervolle ambiance is Restaurant Zuidam een plek waar je geweest moet zijn!
Restaurant Zuidam in Haarlem Eet.nu.
Welkom op het profiel van Restaurant Zuidam! Restaurant Zuidam ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. In deze voormalige scheepswerf is een modern en eigentijds restaurant gerealiseerd met behoud van de historische waarden. Zuidam speelt met de tijd zowel in de uitstraling van het pand als in de menukaart.
Restaurant Zuidam in Haarlem Locatie Trouwen.nl.
Restaurant Zuidam, ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. Restaurant Zuidam, ligt op een unieke plek aan de Scheepmakersdijk in Haarlem. Wij hebben in deze voormalige scheepswerf een modern en eigentijds restaurant gerealiseerd met behoud van de historische waarden.
Restaurant Zuidam, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Met vrienden een terrasje pikken in Haarlem, waar naar toe? Wij hadden geen idee maar als je bekend bent in Haarlem kom je al gauw op Zuidam terecht. Dit keer geen recensie van culinaire hoogstandjes maar gewoon recht toe recht aan een beschrijving van een.
Zuidam parkeren Parkeerplaatsen, Straatparkeren, Priveegarages.
Restaurant Zuidam Haarlem Tafel Reserveren. 1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B.
Meer over Restaurant Zuidam, Haarlem. Restaurant Zuidam is goed te bereiken met de diverse vervoersmiddelen. De auto kunt u op loopafstand kwijt langs gevangenis de Koepel, fietsrekken zijn aangebracht naast de molen en de boot kunt u voor de deur aanleggen.
Terras Top 100 2015 nummer 94 Zuidam, Haarlem Misset Horeca.
Terras Top 100 2015 nummer 94 Zuidam, Haarlem. Wie, gezeten op het terras van Zuidam, de ogen even sluit, hoeft niet veel voorstellingsvermogen te hebben om de arbeiders hier nog aan het werk te zien. Op de scheepswerf van weleer, in 1915 opgezet door Henk Zuidam, timmeren, breeuwen en schilderen zij dan nog alsof het een lieve lust is.
Restaurant Zuidam Dinercheque.
In een voormalige scheepswerf aan de Scheepmakersdijk in Haarlem vindt u restaurant Zuidam. Het restaurant ligt pal aan de rivier de Spaarne die zijn weg vervolgt door het centrum van Haarlem. Naast Zuidam staat een molen, waar u uw boot kunt aanleggen en uitstappen voor bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd op ons terras.

Contacteer ons