Zoeken naar sloep huren maastricht

sloep huren maastricht
Tarieven Losse Sloephuur.
Minimale leeftijd voor het huren is 20 jaar of 18 jaar indien in bezit van vaarbewijs. Geldige legitimatie verplicht. Schade aan de sloep onder de waterlijn, als gevolg van afmeren op plaatsen waar het niet is toegestaan, is van verzekering uitgesloten en zal voor het volledige schadebedrag aan de huurder worden doorberekend. Bij het inchecken ontvangt u een duidelijke waterkaart waar u wel en niet mag varen. Kosteloos annuleren bij regen. Klik hier voor onze volledige algemene voorwaarden. Draag gemakkelijke, platte schoenen. Bergschoenen en schoenen met hakken zijn aan boord niet toegestaan, ivm beschadiging van de sloep. Neem bij zonneschijn een goed zonnebrand créme mee met voldoende beschermingsfactor, op het water verbrand je vele malen sneller! Tarieven Losse Sloephuur. Bassinkade 9 Maastricht.
Bassin Maastricht RENT A BOAT.
Bassin Maastricht RENT A BOAT. De sloepen van Maastrichtsloep liggen in Het Bassin, de historische binnenhaven van Maastricht. De restaurants, winkeltjes en in de zomer ook terrasjes, zorgen voor een gezellige ambiance en dus een goed vertrekpunt voor een vaartocht met familie, vrienden, geliefde of zakelijke relaties. Maastrichtsloep verhuurt zowel aan particulieren als aan bedrijven. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een bedrijfsuitje. Je kunt zelfstandig met de sloep varen, maar een ervaren schipper meehuren behoort ook zeker tot de mogelijkheden!
Sloepverhuur.
Een onvergetelijke rondvaart door Maastricht of richting België? Dit kan door het huren van een sloep bij Maastrichtsloep. Geniet van het mooie Maastricht en omgeving en maak er zo een onvergetelijke dag van! Een lager budget of wil je een eigen programma samenstellen?
Boot huren Maastricht. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Sloep huren Utrecht. Boot huren andere vaargebieden. Doel van de vaart. Huur boot voor een bedrijfsuitje. Huur boot als trouwlocatie. Huur boot als feestlocatie. Huur boot voor andere evenementen. Boot huren Maastricht. Boot huren Maastricht: Miró. Motorboot Miró ligt in Maastricht.
Sloep huren Botentehuur.nl.
Dan is de Escape 750 iets Lees verder. Laatste boeking: Gisteren. Vanaf 125, Prijzen en tijden. 8.2 123 Beoordelingen. 8 Personen Sloep/open motorboot. Een sloep huren om friesland te verkennen? Kom dan een sloep huren in Sneek bij bootverhuur Sail-a-way.
Boot huren in Maastricht, van MaastrichtExcursies.
Boot huren in Maastricht. Reserveer een heerlijke boottocht over de Maas bij Maastricht Excursies: u kunt een eigen boot huren, inclusief bemanning, gids en lekkere hapjes en drankjes. Heeft u speciale wensen voor uw rondvaart? Maastricht Excursies staat voor u klaar!
Boot huren in Maastricht Faciliteiten Big Easy.
Boot huren Maastricht. Wanneer u een boot gaat huren in Maastricht zijn er talloze mogelijkheden. Misschien wilt u een moderne, luxe boot huren, of juist een eenvoudige sloep. Een sloep huren in Maastricht is een ideaal uitstapje met familie, vrienden, uw geliefde of juist zakelijke relaties.

Contacteer ons