Meer resultaten voor tips groningen

tips groningen
Groningen! Soetkees.
Zo krijg je eens wat andere tips dan de doorsnee tips uit reisgidsen! En wie kan je nou beter adviseren over een leuke stad dan de locals zelf? Dit keer krijgen we de groetjes van Pim en Narelle uit ons eigen Groningen, of Grunn zoals de Groninger zelf de stad liefkozend noemen.
New: Tips voor een dagje.Groningen Huis Van Belle.
Wat te doen in Groningen: de 10 beste activiteiten.
De beste familiehotels in Groningen. Eco-hotels in Groningen. Romantische hotels in Groningen. 5-sterren hotels in Groningen. 4-sterren hotels in Groningen. 3-sterren hotels in Groningen. NH Hotels in Groningen. Groningen Hotels huisdieren toegestaan. Groningen Hotels met een zwembad. Populaire categorie├źn in Groningen.
Groningen winkelen shoppen lunchen leuk dagje stad tips.
Het middelpunt van Groningen waar het uitzicht mooi is dankzij de Martinitoren en het stadhuis die aan het plein grenzen. In deze Japanse winkel vind je onder andere allerlei aardewerk, in mooie heldere kleuren, kleine kunstwerken, rijstwijnen en vertaalde boeken.
Unieke tips voor een stedentrip naar Groningen CityZapper.
Wat er allemaal te doen is in het bruisende Groningen? Van het Noorderplantsoen tot aan hippe eetcafeetjes, er is genoeg te doen. Lees in onze reisgids alles over restaurants, bars, clubs, musea en andere leuke bezienswaardigheden en selecteer je favoriete tips.
10 Tips en Bezienswaardigheden Weekendje Groningen stadprovincie.
Kortom: Groningen is ideaal om op de fiets te verkennen! Dagje uit: tips in Groningen. Ga je een dagje uit in Groningen, dan vindt je in de Uitagenda volop actuele tips over welke activiteiten er vandaag en binnnenkort in Groningen georganiseerd worden.
Tips voor een weekendje Groningen.
Tips voor een weekendje Groningen. Borrel, Cities, Groningen, Lunch Tips voor een weekendje Groningen. april 21, 2017 door Kim 8. Heb jij weleens aan Groningen gedacht voor een weekendje weg in eigen land? Deze stad is superleuk, gezellig en zit barstensvol hippe hotspots!
15 Hotspots in Groningen.
9711 HB Groningen. Ben jij er al geweest of heb je nog meer tips? Laat het ons hier weten. Wil je meer weten over de stad Groningen? Bekijk dan ook onze City Guide of hoteltips. Misschien vind je dit ook leuk.
Groningen, Dagje Groningen, wat te doen in Groningen? Bezienswaardigheden en activiteiten DagjeWeg.NL.
DagjeWeg.NL Tickets prijsvragen kortingsbonnen. UITagenda Groningen, vanaf 17 juli 2018. Activiteit toevoegen Wat te doen? Bekijk de Groningen UITagenda Wat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie. 17 juli 2018 Vlo en snuffelmarkt Expohallen dinsdag 17 juli 2018.

Contacteer ons