Op zoek naar antiek den bosch?

antiek den bosch
Over LA FOLIE ANTIEK Den Bosch s-Hertogenbosch.
En ook gemakkelijker, aangezien het volgen van de la folie antiek faceboek u telkens zal laten zien wanneer er weer iets nieuws gebeurt. L A F OLIE ANTIEK is nu ook te vinden op facebook. Kijk op https//www.facebook.com/LAFOLIEANTIEKDenBoschrefbookmarks: voor meer foto's' en informatie over LA FOLIE ANTIEK. Vakantie in Den Bosch.
Karel Greven s-Hertogenbosch / Den Bosch / Brabant Antiek, kunst en design.
Antiekwinkel Den Bosch antiekwinkel.nl.
Antiekwinkels in Den Bosch. Hieronder staat een compleet overzicht van de 11 antiekwinkels in Den Bosch, Noord-Brabant. Klik op de naam van een antiekwinkel of antiekzaak om de gegevens te bekijken. Antiekzaken in Den Bosch. Wekelijkse antiek veilingen. Alle online winkels bekijken.
Antiekwinkel den Bosch Van Der Heijden Antiquairs.
Sinds 1978 zijn wij met een drukbezochte antiekwinkel gevestigd in Helvoirt in de buurt van Den Bosch. Wij hebben letterlijk van onze hobby, het verzamelen van klokken en barometers, ons werk gemaakt en vervolgens onze collectie door de jaren heen stap voor stap uitgebreid waardoor we nu een breed scala aan antiek kunnen aanbieden.
Home LA FOLIE ANTIEK Den Bosch s-Hertogenbosch.
La Folie antiek is een antiek winkel van de oudste straatjes van Den Bosch de Uilenburg. Deze antiekwinkel bestaat al sinds 1987. Bij La Folie antiek kun je uitgebreid rondneuzen tussen de grote collectie oude spulletjes, meubels, woondecoratie en lampen.
Veilinghuis in Den Bosch s-Hertogenbosch Tilburg Nijmegen Breda Eindhoven Home Korst van der Hoeff veilingen en taxaties.
Dat geldt zeker voor taxaties en, veelal in het verlengde daarvan, het veilen van roerende zaken bij sterfgevallen, boedelscheidingen, faillissementen en onder bewind of curatelestellingen. Korst van der Hoeff veilingen-taxaties B.V. is gecertificeerd-Registerveilinghouder en gecertificeerd-Registertaxateur in kunst, antiek en inboedelgoederen.
Den Gecroonden Boschboom Den Gecroonden Boschboom Antiek.
Den Gecroonden Boschboom is geen winkel, die de gehele week open is van 9 tot 17 uur. U ziet er ook geen uithangbord, etalage of toonbank. In mijn particuliere woonhuis een fraai rijksmonument in de oude Bossche binnenstad organiseer ik 3 keer per jaar een uitgebreide expositie van schitterend antiek zilver, fraai Chinees porselein, fonkelend kristal, prachtige oude juwelen en Brabantse gravures en schilderijen.
Antiek/Curiosa Den Bosch Bastion-Oranje, Den Bosch.
Stadsslijterij Den Bosch. Stokpaardje t, slager. Twee Kolommen Vastgoed bv. V V entertainment. Van Dijk Van Hees. Verheijen / Mieke van de kaas. Versmarkt in Paleiskwartier. Voer hieronder uw emailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief.: Laatste artikelen binnen de categorie Antiek/Curiosa.: Zilveren Anjer voor Clemens en Neeltje van der Ven-Blonk. Gepubliceerd op: 10-05-2012 Gewijzigd op: 14-05-2012. Het echtpaar Clemens en Neeltje van der Ven-Blonk zijn door het Prins Bernhard Cultuurfonds uitverkoren als drager van een Zilveren Anjer. Die toekenning gebeurt voor hun bijzondere bijdrage als moderne mecenas ten behoeve van de kunst en cultuur. Postelstr: Nieuw antiek-en curiosazaakje Mi Casa. Gepubliceerd op: 28-03-2009 Gewijzigd op: 28-03-2009. Postelstraat 54 is een oude bakkerij Van Cromvoirt, maar nadat Ton Meulman er had gewoond is de historie er teruggekeerd, maar dan op een curieuze wijze. De familie Kroondijk de huidige eigenaars, hebben de interieurs met respect voor de authenticiteit, aangepast aan de verkoop van antiek en curiosa, veelal spulletjes, sieraden, interieurdecors en meubels uit de vorige eeuw en soms nog ouder.
La Folie Antiek: vintage shoppen Den Bosch Tips.
TIP: Bekijk ook mijn artikelen over andere leuke shops/winkeltjes in Den Bosch. Tags: antiek, den bosch, den bosch tips, shop, shoppen, vintage, winkelen. Deze artikelen vind je misschien ook leuk. 25 mei 2015. 21 juli 2016. 5x vintage shops in Den Bosch.

Contacteer ons