Meer resultaten voor bakfiets huren den haag

bakfiets huren den haag
fietsen Rent a Bike Fietsverhuur Den Haag oma fiets opa fiets Burgers fietsen Bedrijfsuitje Den Haag.
Bekijk hier fietsfoto's' van Den Haag For English click here Home. Locatie en contact. Welke fietsen verhuren wij. Onze fietsen komen van de eerste Nederlandse rijwielfabrikant 1868. Het zijn goede en zeer comfortabele fietsen. Ze zijn op enkele punten speciaal naar onze wensen aangepast. De fietsen hebben allemaal een vast slot en u kunt ervoor kiezen een kettingslot mee te nemen. Er zijn heren en damesmodellen in diverse maten. Hebben wij diverse sitjes, kleine kinder fietsen, 26 inch fietsen en natuurlijk de bakfiets.
Fietsverhuur Den Haag Stationsplein Rijwielshop Hollands Spoor.
Op het station van Den Haag kunt u ook een OV-fiets huren als u beschikt. over een speciale fietspas of geschikte NS-kaart. Een OV-fiets huren. RIJWIELSHOP HOLLANDS SPOOR. 2515 BV Den Haag. Voor fietsverhuur en nieuwe en tweedehands fietsen gaat u naar Rijwielshop Hollands Spoor bij Den Haag station HS.
Rent a Bike Fietsverhuur Den Haag Bike rental The Hague.
Wij zitten in het centrum, op loopafstand van Den Haag Centraal Station, Holland Spoor en diverse parkeergelegenheden. Wij helpen u graag op weg om op een leuke en gezonde manier onze stad te ontdekken. Zee en strand, paleizen, musea, duinen en bos.
fietsverhuur scheveningen verhuurt de leukste fietsen van scheveningen.
Van deze fiets ga je houden. Vervoer door heel Nederland. Samen fietsen is nog nooit zo leuk geweest. De Tandem cruisers worden dan ook vaak voor bedrijfs en vriendenuitjes gebruikt. Door het brede stuur en lage instap eenvoudig te cruisen.
Fiets huren in Den Haag?
Fiets huren in Den Haag? Je vindt hier het overzicht van al onze fietsverhuurders in Den Haag. Check snel het aanbod! Toon lijst Toon kaart. 1 /6: Touring bike 2.4 km. 1 /10: Stadsfiets 2.4 km. 7 Rijwielshop Hollands Spoor.
Fiets huren bij Rijwielshop Hollands Spoor in Den Haag?
De bakfiets deed het prima, goede rem ook. Wellicht een paar extra versnellingen. waren handig geweest. Al bij al werkte het dus goed! We komen nog een paar weekenden terug! Het was prima. Er was geen een fiets goed in orde. Wel betalen voor een versnelling fiets maar het dan niet doen. De fietsstoel was niet afgesteld dus hij gleed eruit. Kwaliteit fiets inverhouding met andere verhuurders ronduit slecht. Simpel, handig en een handige keuze om een dagje Den Haag te verkennen.
bakfietsverhuur verhuur van johny loco bakfietsen en beach cruisers.
Johny Loco bakfietsen zijn te huur bij fietsverhuur Den Haag. Zeer comfortabel, toegankelijk en plezierig om te fietsen. De Johny Loco Bakfiets is te huur vanaf onze locatie in Den Haag of op de door uw eigen gekozen locatie door heel Nederland.

Contacteer ons