Resultaten voor eetcafe de sleutel

eetcafe de sleutel
Eetcafé in de Sleutel in Valkenswaard Eet.nu.
Jammer dat ik op de avond zelf geen actie heb kunnen ondernemen om het op te lossen omdat ik niet op de hoogte was. Ik heb contact opgenomen met de eet.nu en daar mijn nummer voor je achter gelaten zodat we het op kunnen lossen. Mvg Stefan Verhoeven. Eetcafe in de Sleutel.
Eetcafe in de Sleutel.
Eetcafe In de Sleutel op de markt in Valkenswaard, bestaat al eeuwen en doet ook al eeuwen dienst als cafe. In ons gezellige eetcafe kunt u uw dag doorbrengen voor van alles en nog wat. Wat dacht u van een lekkere lunch, of een heerlijk diner.
Café De Sleutel in Groningen Eet.nu.
Meer hoef je niet te doen als ondernemer, de klant als koning zien en met respect de klant behandelen. Dus groupon bon houders, let op bij cafe de sleutel dat je niet ongevraagd allerlei gerechten krijgt voorgeschoteld, waarbij je later de rekening voorgeschoteld krijgt.
Cafe de Sleutel.
Er is altijd een vegetarisch alternatief. Voor uw verjaardag, personeelsfeest of promotieborrel bent u ook van harte welkom in de Sleutel. Zo is de Sociëteit links van het café af te huren tot zo'n' 80 personen en de Groote Sleutel op de 1e verdieping tot 150 personen.
Grote kaart Eetcafe in de Sleutel Valkenswaard.
Ter Informatie: U mag sinds 1 juli 2008 niet roken in ons Eetcafé, wij vragen u echter beleefd hier rekening mee te houden. Wij accepteren de volgende betaalmiddelen Kontant Pin Eurocard mastercard Visa Dinersclub American Express Diner cheque van Eetcafe in de Sleutel Deze is aan de bar te koop en mogelijk in alle bedragen vanaf 10.00 en is 1 jaar geldig.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Welkom bij Caf Zaal De Sleutel.
Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte. Welkom bij Caf Zaal De Sleutel. Graag heten wij u welkom op onze website. Café Zaal de Sleutel is gelegen in de kern van het kleine maasdorp Maren-Kessel, een plaatsje gelegen in de rustige omgeving tussen Oss en Den Bosch.
Eetcafé In" de Sleutel, Valkenswaard Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De beste Tapas in Valkenswaard. De beste Wafels en crêpes in Valkenswaard. Alle dingen om te doen in Valkenswaard. Activiteiten in de omgeving van Eetcafé In" de Sleutel." Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Contacteer ons