Meer resultaten voor rotterdam watertaxi

rotterdam watertaxi
Watertaxi Rotterdam Informatie, dienstregeling, prijzen en beoordelingen.
De Watertaxi Rotterdam heeft een aanlegsteiger bij de meeste toeristische trekpleisters zoals Delfshaven, de Euromast, de Veerhaven, Hotel New York, stoomschip ss Rotterdam, Stadion Feyenoord, het Maritiem Museum en de Oude Haven. Rondje Rotterdam met de watertaxi. Je kunt ook een watertaxi huren om een rondvaart door Rotterdam te maken.
Watertaxi Rotterdam Snel vervoer naar 50 locaties in Rotterdam en Schiedam.
Rotterdam" is het allermooiste vanaf het water." Onze acht en twaalfpersoons watertaxi's' brengen u op afroep naar 50 verschillende steigerlocaties in Rotterdam en Schiedam. Dat gaat sneller dan over de weg, dus elke werkdag gemak en tijdwinst verzekerd. Het vervoersnetwerk van Watertaxi Rotterdam is uniek in Europa.
Watertaxi Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Watertaxi Rotterdam CityR 2017-08-18T0924210000.: De snelste manier om je over het water te vervoeren in Rotterdam is met de watertaxi. Er zijn 50 opstappunten voor de watertaxi. Hiernaast verzorgt Watertaxi Rotterdam ook de veerdienst naar Hotel New York vanuit het centrum Veerhaven en de Leuvehaven.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Watertaxi Rotterdam DagjeWeg.NL.
Watertaxi Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Watertaxi Rotterdam?
Watertaxi Rotterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Luxe Wellness Hotels in Rotterdam. Unieke Hotels in Rotterdam. Rustige Hotels in Rotterdam. Thema Hotel in Rotterdam. Congreshotel in Rotterdam. Boetiek Hotel in Rotterdam. Downtown hotels in Rotterdam. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Watertaxi Rotterdam.

Contacteer ons