Resultaten voor harrods londen

harrods londen
Shoppen in Harrods, het meest luxe warenhuis van Londen.
In 1927 sloten de directeuren van Selfridges, een warenhuis in Londen in Oxford Street, en Harrods een weddenschap over welk warenhuis in Londen de meeste winst zou maken. Harrods won en de directeur van Selfridges liet een model van Harrods in zilver maken.
Harrods Wikipedia.
Harrods is een warenhuis dat gespecialiseerd is in luxegoederen op Brompton Road in de Londense wijk Knightsbridge. Buiten het warenhuis omvat het Harrods concern ook een bank Harrods Bank, een vastgoedbedrijf Harrods Estate en een luchtvaartbedrijf Air Harrods. In 1835 startte Charles Henry Harrod, een thee en kruideniersgroothandelaar, een winkel tegenover zijn woonhuis in Stepney in het Londense East End. Hij maakte zich zorgen omwille van een cholera epidemie in Londen en hij verhuisde in 1849 naar de toen nog rustige Brompton Road om daar een kruidenierszaak over te nemen.
Het beroemde warenhuis Harrods in Londen.
Het gebied rondom Harrods staat bekend als het luxe winkelgebied van Londen. Sloane Street, een van de bekendste winkelstraten in Londen, ligt om de hoek en in de directe omgeving van Harrods zijn winkels te vinden van onder andere Louis Vutton en Roberto Cavalli.
Harrods Londen 2018 ALLES wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotel met Balkon in Londen. Hotel met Ontbijt in Londen. Moderne Hotels in Londen. Unieke Hotels in Londen. Thema Hotel in Londen. Luxe Familiehotel in Londen. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Harrods. Hotels in de buurt van Covent Garden.
Een weekend Londen: Harrods en andere winkels, restaurants en hotels in Knightsbridge.
Armani heeft hier een belangrijke vestiging op Brompton Road. Enkele van de meest gerenommeerde restaurants van Londen zijn in Knightsbridge gevestigd. Het Rembrandt Hotel ligt tegenover de drie musea. Harrods in Brompton Road. De etalages van Harrods tijdens de kerst Road moet u gezien hebben.
Shoppen in Harrods, het meest luxe warenhuis van Londen Shoppen in Londen.
Geschiedenis van Harrods warenhuis. Begonnen als een kleine kruidenierszaak halverwege de 18 e eeuw. Toen Charles Henry Harrod zijn kleine winkel in Londen begon zal hij zelf ook zeker niet hebben voorzien tot wat Harrods ruim anderhalve eeuw later is geworden.
Harrods, designer clothing, luxury gifts and fashion accessories Harrods.com. Harrods Logo. House. Grid View Icon. List View Icon. Padlock Icon. Window Link Icon. Order Number Location. Gift Card Numb
Harrods Bears Soft Toys. Food Hall Souvenirs. Harrods Shopper Bags. Harrods Wallets Purses. Harrods Cosmetic Bags. Harrods Travel Accessories. Harrods Phone Tablet Cases. Harrods Childrens Accessories. Harrods Golf Shop. Harrods Cups Mugs. Harrods Kitchen Accessories. The Harrods Christmas Bear. Gifts By Recipient.
Warenhuis Harrods Londen Tips.
Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de officiële website van Harrods. Wilt u deze bezienswaardigheden bezoeken? Voorkom dat u kostbare tijd verspild in de vaak lange wachtrijen. Regel uw tickets vooraf online met Tiqets én geniet maximaal van Londen! Het Weer in Londen. Weeronline.nl Meer weer in Londen Boekentips Londen.
Harrods in Londen.
Londen City Airport. Harrods is het bekendste warenhuis van Londen en een absolute must voor shoppers tijdens hun trip naar de Engelse hoofdstad. Dit warenhuis staat bekend als de winkel die alles verkoopt en het is voor bezoekers dan ook moeilijk om Harrods te verlaten zonder aankoop.

Contacteer ons