Op zoek naar wijnproeverij maastricht?

wijnproeverij maastricht
Wijnproeverij met vinologen, van Maasticht Excursies.
Vorige Overzicht Volgende. Wijnproeverij in Maastricht. Deze wijnproeverij, speciaal georganiseerd door Maastricht Excursies voor echte liefhebbers, vindt plaats in een prachtig proeflokaal midden in de stad. Hier proeft u de lekkerste wijnen, misschien zelfs wel een lokaal en niet onverdienstelijk wijntje uit Zuid-Limburg.
Wijngaard Slavante.
RONDLEIDING EN WIJNPROEVERIJ. Uitleg over de wijnbouw in Maastricht en Zuid Limburg en met name ook over al het werk dat in deze wijngaard verricht moet worden. De rondleiding wordt afgesloten met een proeverij van 3 wijnen uit de streek, inclusief stokbrood.
Wijn en Spijs, Wijnproeverij: bespaar 50% in Maastricht via Social Deal.
Je gaat op eigen gelegenheid de plekken bezoeken die jij graag wilt zien. Voordat je op pad gaat, bezoek je de wijnbar Wienkontor, naast Promotiecentrum Limburgse Wijnen. Hier beleef je een leerzame wijnproeverij waarbij je drie proefglazen Limburgse wijn krijgt.
Wijnproeverij Maastricht Fijne Duitse Wijnen.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@fijneduitsewijnen.nl of bel naar 0485-785075/06-81488558/06-49121120. Wijnproeverij Maastricht of wijnworkshop Maastricht. Maastricht is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.418 inwoners.
Wijnproeverij Maastricht: Bourgondisch wijn proeven bij Thiessen!
Wijnproeverij Maastricht bij Thiessen: De prachtige wijnkelder Wijnproeverij: we beginnen in de champagnekelder. Elke zaterdag kun je hier terecht voor een proeverij van 6 wijnen en een rondleiding. Dat sprak ons natuurlijk aan, dus toen wij een weekend in Maastricht waren, werd dat onze invulling van de zaterdagmiddag.
Welkom bij Wijngoed Hoeve Nekum te Maastricht hoevenekum.nl.
Adres / Route. Wijngoed Hoeve Nekum te Maastricht. Vlakbij Maastricht, in het schitterende Jekerdal, ligt het monumentale wijngoed Hoeve Nekum. Deze hoeve wordt sinds 1934 bewoond door de familie Bollen. Sinds 1988 staan er wijnstokken op de landerijen van Hoeve Nekum.
Wijnproeverij Maastricht.
Een unieke wijnproeverij in Maastricht. Een speciaal voor jou op maat gemaakte wijnproeverij in Maastricht bij Thiessen is een mooie ervaring. Je wordt rondgeleid door onze magnifieke wijnkelders en het prachtige historische pand. Aansluitend aan de rondleiding, proef je de mooiste wijnen onder begeleiding van een vinoloog.
Apostelhoeve Apostelhoeve new.
Het begint met een goede terroir en het eindigt met een mooie fles. Daartussen zit een enorm traject waar wij iedere dag hard aan werken. Dit werk houden we alleen maar vol omdat het pure liefde is.24/7 liefde voor wijn en dat proef je.
Zeer teleurstellende wijnproeverij Reizigersbeoordelingen Thiessen TripAdvisor.
Zeer teleurstellende wijnproeverij Thiessen. Maastricht Wat te doen. Zeer teleurstellende wijnproeverij. Beoordeling van Thiessen. Grote Gracht 18, 6211 SW Maastricht, Nederland. 31 43 325 1355. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr. 3 van 27 Shoppen in Maastricht. Type: Cadeauwinkels speciaalzaken, Shoppen.

Contacteer ons